Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Buyer-Supplier Relations"'
Publikováno v:
Journal of Hospitality and Tourism Insights, 2022, Vol. 6, Issue 2, pp. 447-463.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JHTI-07-2021-0169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bensaou, M., Anderson, Erin
Publikováno v:
Organization Science, 1999 Jul 01. 10(4), 460-481.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2640366
Autor:
Mudambi, Ram, Helper, Susan
Publikováno v:
Strategic Management Journal, 1998 Aug 01. 19(8), 775-792.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3094127
Autor:
Carr, Christopher1
Publikováno v:
Journal of Management Studies (Wiley-Blackwell). Mar93, Vol. 30 Issue 2, p330-333. 4p.
Publikováno v:
Sustainability; Volume 14; Issue 1; Pages: 492
Hoque, I, Hasle, P & Maalouf, M M 2022, ' Buyer–Supplier Role in Improving Ergonomics in Garment Supplier Factories : Empirical Evidence from the Garment Industry of Bangladesh ', Sustainability, vol. 14, no. 1, 492 . https://doi.org/10.3390/su14010492
Sustainability, Vol 14, Iss 492, p 492 (2022)
Hoque, I, Hasle, P & Maalouf, M M 2022, ' Buyer–Supplier Role in Improving Ergonomics in Garment Supplier Factories : Empirical Evidence from the Garment Industry of Bangladesh ', Sustainability, vol. 14, no. 1, 492 . https://doi.org/10.3390/su14010492
Sustainability, Vol 14, Iss 492, p 492 (2022)
Ergonomics is a key concern of garment suppliers to improve their workers’ well-being and efficiency. However, suppliers’ isolated initiatives are not sufficient to improve ergonomics conditions. Thus, buyers’ cooperation and collaboration with
Publikováno v:
British Food Journal, 2014, Vol. 116, Issue 4, pp. 643-661.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2012-0089
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.