Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"Buxaderas, S."'
Autor:
Serra-Cayuela, A., Castellari, M., Bosch-Fusté, J., Riu-Aumatell, M., Buxaderas, S., López-Tamames, E.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2013 141(4):3373-3380
Quality of base and sparkling wines as influenced by the type of fining agent added pre-fermentation
Publikováno v:
In Food Chemistry 1999 66(1):35-42
Autor:
Lao, C a, Santamaria, A b, López-Tamames, E b, *, Bujan, J c, Buxaderas, S b, De la Torre-Boronat, M.C b
Publikováno v:
In Food Chemistry 1999 65(2):169-173
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50:4604-4607
Wine producers may attempt to increase vine productivity, which usually decreases the quality. The quality of Cava (Spanish sparkling wine; Certified Brand of Origin in Spain) mainly depends on the composition of its colloids, which also determine fo
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 50(20)
The foam properties of sparkling wines (Cava) made from two red autochthonous grape varieties, Trepat and Monastrell, and coupages, including different percentages of them, were studied during second fermentation and aging. The effect of second ferme
1. Red wine intake is associated with a low risk of cardiovascular disease. This effect has been partly attributed to the action of polyphenolic compounds, which decrease the oxidation of plasma low density lipoproteins. Moreover, nitric oxide ((*)NO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::19481596cb07fe6942183f4d6d1a0dc9
https://europepmc.org/articles/PMC1573198/
https://europepmc.org/articles/PMC1573198/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.