Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Buwalda, P.L."'
Autor:
Klostermann, C.E., Quadens, T.M.C., Silva Lagos, L., Buwalda, P.L., Bruggeman, G., de Vos, P., Bitter, J.H., Smidt, H., Martens, B.M.J., Schols, H.A.
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre November 2023 30
Autor:
Klostermann, C.E., Endika, M.F., ten Cate, E., Buwalda, P.L. †, de Vos, P., Bitter, J.H., Zoetendal, E.G., Schols, H.A.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 November 2023 319
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 August 2021 265
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science: X November 2019 4
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 February 2019 205:279-286
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 April 2018 185:179-186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zenhong, C., Buwalda, P.L.
Publikováno v:
Asia Food Journal (2011) March
Chinese dumplings such as Jiao Zi and Bao Zi are two of the popular traditional foods in Asia. They are usually made from wheat flour dough (rice flour or starch is sometimes used) that contains fillings. They can be steamed, boiled and fried and are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::dac56b02b3489168c84fcaaf3ea919f2
https://research.wur.nl/en/publications/keeping-tradition
https://research.wur.nl/en/publications/keeping-tradition
Publikováno v:
Asia Food Journal (2010)
Savory snacks are here to stay and the growing market is encouraging more investment by food manufactures and the related industries (such as raw material and machinery manufacturers). According to a Business Insights report released in February this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::56f84deb8d9817ab2db02f397ea14292
https://research.wur.nl/en/publications/crisp-notes-create-healthful-potato-chips-without-having-to-reinv
https://research.wur.nl/en/publications/crisp-notes-create-healthful-potato-chips-without-having-to-reinv