Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Buvé, C."'
Publikováno v:
In Food Research International July 2022 157
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 March 2021 255
Autor:
Buvé, C
Nowadays, consumers are paying a lot of attention towards the quality characteristics of food products (e.g. colour, aroma, taste). Upon storage of a food product, its quality characteristics are continuously evolving. A serious decrease in the quali
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::8d67a5680e347610d8bbf26f75abea80
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/630032
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/630032
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.