Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Buttner D"'
Autor:
Matthew K. Schnizlein, S.P. McDonald, Harry Brumer, Nicholas A. Pudlo, Qiu L, La Rosa Sl, Flint G, Ashootosh Tripathi, J. Li, Bernard Henrissat, Phillip B. Pope, Nicolas Terrapon, Emiley A. Eloe-Fadrosh, Neha Varghese, Robertson A, Buttner D, Live Heldal Hagen, Eric C. Martens, Lombard, Matthew Ostrowski, Tianming Yao, Gabriel V. Pereira, Bruce R. Hamaker, Benoit J. Kunath, Thomas M. Schmidt, Vincent B. Young
The diets of industrialized countries reflect the increasing use of processed foods, often with the introduction of novel food additives. Xanthan gum is a complex polysaccharide with unique rheological properties that have established its use as a wi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d0e27c378cabfc49b60ba3c76115c431
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-607163/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-607163/v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richter, M., Buttner, D., Schilling, U., Heinelt, T., Worbs, T., Kraiss, T., Erik, W., Seng, S.Y., Siew Kion Chan, Hee Shing Chua, Keng Chye Yeo, Koh, P., Hiang, S.K., Tang
Publikováno v:
2011 Semiconductor Conference Dresden (SCD); 2011, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.