Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Buttinger, G"'
Autor:
Broothaerts, W., Beaz Hidalgo, R., Buttinger, G., Seghers, J., Maretti, M., Robouch, P., Corbisier, P.
Publikováno v:
In Food Control March 2023 145
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buttinger, G.1, Fuchs, E.2, Knapp, H.1, Berthiller, F.1, Schuhmacher, R.1, Binder, E. -M.2, Krska, R.1
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Nov2004, Vol. 21 Issue 11, p1107-1114. 8p.
An analytical method is reported for the determination of four polycyclic aromatic hydrocarbons (benzo[a] pyrene (BaP), benz[a] anthracene (BaA), benzo[b]fluoranthene (BbF) and chrysene (CHR)) in edible oils (sesame, maize, sunflower and olive oil) b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::60c99027a4d15eb3c229ea0a7855dd20
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/15537
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/15537
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.