Zobrazeno 1 - 10
of 100 856
pro vyhledávání: '"Butters, A."'
Autor:
Mary Loudermilk
Learn to make your own nut butters with theseclassics and creative flavor combinations—plus recipes incorporating them!Sure, they're great on toast—but there's no limit to what nut butters can do! Not only will this book give you the basics for s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucy Vaserfirer
What could taste better than butter? Try these fifty recipes and techniques for delectable homemade flavored butters both sweet and savory!Flavored butters, also called compound butters, have a multitude of uses. They make a plain baguette or artisan
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 7, Pp 29-39 (2024)
为帮助食品生产商和消费者选择适用于不同应用途径的黄油,并为生产更受消费者喜爱的黄油替代品提供理论支持,选取了11个国家的黄油并提取黄油乳脂,对黄油及黄油乳脂的理化性质进
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/537564f7bb204e8080cbf3615db0606e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Butters, R. Andrew1
Publikováno v:
Indiana Business Review. Fall2022, Vol. 97 Issue 3, p1-8. 8p.
Autor:
Engin Gündoğdu, Musa Beşer
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 16, Pp e35656- (2024)
This study investigated 29 butter samples from Trabzon, Turkey. Cholesterol contents ranged from 134.13 to 325 mg/100 g, α-tocopherol contents ranged from 1.62 to 3.37 mg/100 g, and β-carotene contents ranged from 4.46 to 15.60 μg/g. Fatty acid co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/511d51f15b744d3285d26fc61bb01e15