Zobrazeno 1 - 10
of 1 892
pro vyhledávání: '"Butterfat"'
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 41, Iss 2, Pp 358-358 (2023)
The aim of the paper was to study the influence of the calving season on the milk, butterfat and protein yield per normal lactation. Researches were carried out on 125 lactations from Romanian Black and White cows from the Didactical Farm Timişoara.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01319af90658472cb0984806ea10cd78
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 71, Iss 2, Pp 124-131 (2021)
In this research, Sanliurfa butterfat, collected from local small-sized dairy plants located in Karacadağ Region of Sanliurfa, were stored at two different temperatures (4 and 20 °C) for 12 months. The butterfat samples have been analysed to determ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/891d1f2f5b99479e9f8959e0f6cedb56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buccola, Steven, Iizuka, Yoko
Publikováno v:
American Journal of Agricultural Economics, 1997 May 01. 79(2), 452-462.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1244143
Publikováno v:
Review of Agricultural Economics, 1996 May 01. 18(2), 181-192.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1349431
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 60:11-23
Autor:
Thomas A. Judge, Vidish Pandya, Sangita Phadtare, Liam Martin Orta O'Neill, Joshua DeSipio, Rohit A Patel, Zoya Grigoryan
Publikováno v:
Obesity Surgery
Background The efficacy of bariatric surgery may be in part attributed to altered metabolism via new gut microbiome. Milkfat may promote the growth of microbes that are beneficial in long-term weight loss. Understanding the specific gut microbiome ch
Publikováno v:
Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias. 12:644-652
En las ovejas de pelo existe muy poca información respecto a las características de la producción y calidad de la leche a lo largo de la lactancia, pese a sus implicaciones tanto en la sobrevivencia y mantenimiento de los corderos, como en la alim
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 69:11033-11042
The lipolytic behaviors and postprandial effects of butterfat and its fractions (30L and 30S) procured by dry fractionation at 30 °C were investigated using in vivo digestion. A total of 142 triacylglycerols (TAGs), 64 diacylglycerols (DAGs), 14 mon