Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Butler, L.T."'
Autor:
Macready, A.L., Fallaize, R., Butler, L.T., Ellis, J.A., Kuznesof, S., Frewer, L.J., Celis-Morales, C., Livingstone, K.M., Araujo-Soares, V., Fischer, A.R.H., Stewart-Knox, Barbara, Mathers, J.C., Lovegrove, J.A.
Yes
In order to determine the efficacy of behavior change techniques (BCT) applied in dietary and physical activity intervention studies, it is first necessary to record and describe techniques which have been used during such interventions. Pub
In order to determine the efficacy of behavior change techniques (BCT) applied in dietary and physical activity intervention studies, it is first necessary to record and describe techniques which have been used during such interventions. Pub
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10454/14283
Autor:
Fallaize, R., Macready, A.L., Butler, L.T., Ellis, J.A., Berezowska, A., Fischer, A.R.H., Walsh, M.C., Gallagher, C., Stewart-Knox, Barbara, Kuznesof, S., Frewer, L.J., Gibney, M.J., Lovegrove, J.A.
Yes
Personalised nutrition (PN) has the potential to reduce disease risk and optimise health and performance. Although previous research has shown good acceptance of the concept of PN in the UK, preferences regarding the delivery of a PN service
Personalised nutrition (PN) has the potential to reduce disease risk and optimise health and performance. Although previous research has shown good acceptance of the concept of PN in the UK, preferences regarding the delivery of a PN service
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10454/7211
Autor:
Rendeiro, C., Vauzour, D., Rattray, Marcus, Waffo-Téguo, P., Mérillon, J.M., Butler, L.T., Williams, C.M., Spencer, J.P.E.
Yes
Evidence suggests that flavonoid-rich foods are capable of inducing improvements in memory and cognition in animals and humans. However, there is a lack of clarity concerning whether flavonoids are the causal agents in inducing such behavior
Evidence suggests that flavonoid-rich foods are capable of inducing improvements in memory and cognition in animals and humans. However, there is a lack of clarity concerning whether flavonoids are the causal agents in inducing such behavior
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10454/7809
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.