Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Bustos Zapata N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olivares Cortes S; Instituto de Nutricion y Tecnologia de los Alimentos Universidad de Chile. solivare@inta.uchile.cl., Araneda Flores J, Morales Illanes G, Leyton Dinamarca B, Bustos Zapata N, Hernández Moreno MA, Oyarzún Macchiavello MT
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria [Nutr Hosp] 2017 Mar 30; Vol. 34 (2), pp. 431-438. Date of Electronic Publication: 2017 Mar 30.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lera Marqués L; Laboratorio de Epidemiología Nutricional y Genética, Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos (INTA), Universidad de Chile. Santiago, Chile., Olivares Cortés S, Leyton Dinamarca B, Bustos Zapata N
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion [Arch Latinoam Nutr] 2006 Jun; Vol. 56 (2), pp. 165-70.
Autor:
Flores-Collado, Gisela1 (AUTHOR), Mérida-Ortega, Ángel1 (AUTHOR), Ramirez, Natalia1,2 (AUTHOR), López-Carrillo, Lizbeth1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2023, Vol. 40 Issue 2, p247-261. 15p. 5 Charts.
Publikováno v:
Current Research in Nutrition & Food Science; 2024, Vol. 12 Issue 1, p29-40, 12p
Autor:
Castronuovo, Luciana1 (AUTHOR) luciana.castronuovo@ficargentina.org, Guarnieri, Leila1 (AUTHOR), Tiscornia, María Victoria1 (AUTHOR), Allemandi, Lorena2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrition Journal. 6/7/2021, Vol. 20 Issue 1, p1-16. 16p.
Autor:
Scarpelli Dourado, Daiana Quintiliano1, Gomes Ramires, Tatiana2, Araneda Flores, Jacqueline3, Pinheiro Fernandes, Anna Christina1 apinheiro@udd.cl, Quintiliano Scarpelli Dourado, Daiana4 (AUTHOR), Araneda Flores, Jacqueline Alejandra5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. Mar/Apr2021, Vol. 38 Issue 2, p358-365. 8p.
Publikováno v:
British Food Journal; 2022, Vol. 124 Issue 13, p66-80, 15p
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism; 2020 supplement 2, Vol. 76, p1-231, 232p