Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Burton, Shawn D."'
Autor:
Burton, Shawn D.1 (AUTHOR) shb420@lehigh.edu, Malyshko, Christina M.1 (AUTHOR), Urban, Nathaniel N.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS Biology. 8/26/2024, Vol. 22 Issue 8, p1-35. 35p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burton, Shawn D.
Publikováno v:
Dissertations.
The mammalian olfactory system is strikingly shallow. While peripheral input in other sensory systems is sequentially processed by brainstem, midbrain, and thalamic nuclei before reaching primary sensory and associational cortices, olfactory input is
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Pengcheng1,2, Burton, Shawn D.2,3, Snyder, Adam C.2,4, Smith, Matthew A.2,4, Urban, Nathaniel N.2,3,5, Kass, Robert E.2,6,7 kass@stat.cmu.edu
Publikováno v:
PLoS Computational Biology. 10/14/2015, Vol. 11 Issue 10, p1-25. 25p. 1 Diagram, 7 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burton, Shawn D.
The mammalian olfactory system is strikingly shallow. While peripheral input in other sensory systems is sequentially processed by brainstem, midbrain, and thalamic nuclei before reaching primary sensory and associational cortices, olfactory input is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8b6a2f2d65e46809173bbd43d8327789
Publikováno v:
Chemical Senses; Mar2019, Vol. 44 Issue 3, p173-188, 16p