Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Burns BG"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 64:282-286
A new, simple, and rapid cleanup procedure is described for di-2-ethylhexyl phthalate (DEHP) residues in fish lipids. Extracts are chromatographed on small alumina:sulfuric acid-impregnated alumina (layered) columns after gel permeation chromatograph
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 68:444-448
A liquid chromatography (LC) method for determining the hypoxanthine content in fish tissues has been developed. Hypoxanthine is extracted with 0.6M perchloric acid, and determined by LC on a reverse phase microparticulate column with UV absorbance d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malan AM; Department of Plastic, Aesthetic and Reconstructive Microsurgery, Centre for Severe Burns, BG Murnau hospital, Murnau am Staffelsee, Germany., Öhlbauer M; Department of Plastic, Aesthetic and Reconstructive Microsurgery, Centre for Severe Burns, BG Murnau hospital, Murnau am Staffelsee, Germany., Bader RD; Department for Oral and Maxillofacial Surgery, BG Murnau hospital, Murnau am Staffelsee, Germany., Wallner B; Department of Plastic, Aesthetic and Reconstructive Microsurgery, Centre for Severe Burns, BG Murnau hospital, Murnau am Staffelsee, Germany.
Publikováno v:
Journal of burn care & research : official publication of the American Burn Association [J Burn Care Res] 2024 Jun 04. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 04.
Autor:
Mannil L; Department of Plastic Reconstructive and Hand Surgery, Hand Trauma Center (FESSH), Center of Severe Burns, BG Unfallklinik Duisburg GmbH, Duisburg, Germany. lijo.mannil@gmail.com., Martin W; Department of Orthopaedic and Trauma Surgery, BG Unfallklinik Duisburg GmbH, Duisburg, Germany., Dahmen J; Department of Orthopaedic and Trauma Surgery, BG Unfallklinik Duisburg GmbH, Duisburg, Germany., Witte T; Department of Plastic Reconstructive and Hand Surgery, Hand Trauma Center (FESSH), Center of Severe Burns, BG Unfallklinik Duisburg GmbH, Duisburg, Germany., Juten PG; Department of Plastic Reconstructive and Hand Surgery, Hand Trauma Center (FESSH), Center of Severe Burns, BG Unfallklinik Duisburg GmbH, Duisburg, Germany., Deneken F; Department of Plastic Reconstructive and Hand Surgery, Hand Trauma Center (FESSH), Center of Severe Burns, BG Unfallklinik Duisburg GmbH, Duisburg, Germany., Räder M; Department of Plastic Reconstructive and Hand Surgery, Hand Trauma Center (FESSH), Center of Severe Burns, BG Unfallklinik Duisburg GmbH, Duisburg, Germany., Homann HH; Department of Plastic Reconstructive and Hand Surgery, Hand Trauma Center (FESSH), Center of Severe Burns, BG Unfallklinik Duisburg GmbH, Duisburg, Germany.
Publikováno v:
European journal of trauma and emergency surgery : official publication of the European Trauma Society [Eur J Trauma Emerg Surg] 2016 Feb; Vol. 42 (1), pp. 29-35. Date of Electronic Publication: 2015 Nov 13.
Autor:
Yeyeodu ST; Department of Biology, Julius L. Chambers Biomedical/Biotechnology Research Institute, North Carolina Central University , Durham, NC , USA., Kidd LR, Oprea-Ilies GM, Burns BG, Vancleave TT, Shim JY, Kimbro KS
Publikováno v:
Frontiers in immunology [Front Immunol] 2013 Oct 29; Vol. 4, pp. 338. Date of Electronic Publication: 2013 Oct 29 (Print Publication: 2013).
Autor:
Pearce JN; Canadian Food Inspection Agency, Dartmouth, N.S., Canada. pearcehn@inspection.gc.ca, Burns BG, van de Riet JM, Casey MD, Potter RA
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2009 Jan; Vol. 26 (1), pp. 39-46.