Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Burild, Anders"'
Autor:
Masuda-Herrera, Melisa, Rosen, Hannah T., Burild, Anders, Broschard, Thomas, Bell, Tyler, Graham, Jessica, Griffin, Troy, Hillegass, Jedd, Leavitt, Penny, Huta, Brian, Parris, Patricia, Bruen, Uma, Cruz, Maureen, Bercu, Joel
Publikováno v:
In Regulatory Toxicology and Pharmacology December 2023 145
Autor:
Jakobsen, Jette, Jensen, Søren Krogh, Hymøller, Lone, Andersen, Elisabeth Wreford, Kaas, Poul, Burild, Anders, Jäpelt, Rie Bak
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2015 98(9):6492-6498
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burild, Anders1, Lauridsen, Charlotte2, Faqir, Nasrin3, Sommer, Helle M.3, Jakobsen, Jette1 jeja@food.dtu.dk
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science. Jan2016, Vol. 5, p1-6. 6p.
Publikováno v:
Journal of Separation Science. Oct2014, Vol. 37 Issue 19, p2659-2663. 5p.
Autor:
Burild, Anders1 (AUTHOR) abur@food.dtu.dk, Frandsen, Henrik L.1 (AUTHOR), Jakobsen, Jette1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Clinical & Laboratory Investigation. Aug2014, Vol. 74 Issue 5, p418-423. 6p.
Autor:
Jakobsen, Jette, Jensen, Søren Krogh, Hymøller, Lone, Andersen, Elisabeth Wreford, Kaas, Poul, Burild, Anders, Jäpelt, Rie Bak
Publikováno v:
Jakobsen, J, Jensen, S K, Hymøller, L, Andersen, E W, Kaas, P, Burild, A & Jäpelt, R B 2015, ' Artificial ultraviolet B light exposure increases vitamin D levels in cow plasma and milk ', Journal of Dairy Science, vol. 98, no. 9, pp. 6492-6498 . https://doi.org/10.3168/jds.2014-9277
The number of dairy cows without access to pasture or sunlight is increasing; therefore, the content of vitamin D in dairy products is decreasing. Ultimately, declining vitamin D levels in dairy products will mean that dairy products are a negligible
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::9a2eb5ea2d147f6f823cf4eb74bd9812
https://pure.au.dk/portal/da/publications/artificial-ultraviolet-b-light-exposure-increases-vitamin-d-levels-in-cow-plasma-and-milk(3119ca6b-6ff1-43ab-abdc-ac7e9e513d52).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/artificial-ultraviolet-b-light-exposure-increases-vitamin-d-levels-in-cow-plasma-and-milk(3119ca6b-6ff1-43ab-abdc-ac7e9e513d52).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.