Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"Burgos Hernández, Armando"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hernández-Zazueta, Martín Samuel, García-Romo, Joel Said, Luzardo-Ocampo, Ivan, Carbonell-Barrachina, Ángel Antonio, Taboada-Antelo, Pablo, Rosas-Burgos, Ema Carina, Ezquerra-Brauer, Josafat Marina, Martínez-Soto, Juan Manuel, Candia-Plata, Maria del Carmen, Santacruz-Ortega, Hisila del Carmen, Burgos-Hernández, Armando
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology July 2023 177
Autor:
Noguera-Artiaga, Luis, Pérez-López, David, Burgos-Hernández, Armando, Wojdyło, Aneta, Carbonell-Barrachina, Ángel A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2018 261:240-245
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valenzuela González, Maribel, Cárdenas López, José Luis, Burgos Hernández, Armando, Salazar López, Norma Julieta, Viuda Martos, Manuel, Ruiz Hernández, Alan Amado, Robles Sánchez, Rosario Maribel
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food; 2023, Vol. 21 Issue 1, p751-759, 9p
Autor:
Mexía-Salazar, Ana Laura, Hernández-López, Jorge, Burgos-Hernández, Armando, Cortez-Rocha, Mario Onofre, Castro-Longoria, Reyna, Ezquerra-Brauer, Josafat M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2008 110(2):471-479