Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Burger, Kelly"'
Publikováno v:
In Physiology & Behavior 18 January 2012 105(2):443-450
Publikováno v:
In Progress in Neuropsychopharmacology & Biological Psychiatry 2004 28(7):1089-1097
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The perception of flavor arises from the combination of inputs from several sensory modalities, especially gustation (taste proper) and olfaction (the primary source of flavor qualities). Both the perception of intensity of suprathreshold flavorants
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::d02e3fb39f2544fd407924ede2c56a57
https://europepmc.org/articles/PMC2600858/
https://europepmc.org/articles/PMC2600858/
Autor:
Tomie, Arthur, Uveges, Jillian M., Burger, Kelly M., Patterson-buckendahl, Patricia, Pohorecky, Larissa A.
Publikováno v:
Alcohol & Alcoholism; May/Jun2004, Vol. 39 Issue 3, p197-202, 6p
Autor:
Stephen A. Mizsak, Veronica H. Wiley, Jian H. Johnson, Forrest A. MacKellar, E. Louis Caron, Ronald Burger. Kelly, Paul F. Wiley
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society. 99:542-549
Autor:
Ronald Burger. Kelly, Heinz K. Jahnke, Alexander D. Argoudelis, Paul F. Wiley, Forrest A. MacKellar
Publikováno v:
The Journal of Organic Chemistry. 35:1420-1425
Publikováno v:
The Journal of Organic Chemistry. 30:1036-1038
Autor:
Burger, Kelly Jo
Publikováno v:
Fund Raising Management. Jan1995, Vol. 25 Issue 11, p20. 5p. 5 Color Photographs, 2 Black and White Photographs, 1 Diagram.
Autor:
Forrest A. MacKellar, Veronica H. Wiley, Ronald Burger. Kelly, Louis Caron Jun Edgar, Jian L. Johnson, Paul F. Wiley, Stephen Mizak
Publikováno v:
Journal of the American Chemical Society. 101:512-512