Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Burger's model"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 559 (2023)
This study was focused on the replacement of the part of the flour (10% w/w) in rye–wheat bread with three different botanical origin powders with a high dietary fiber content (buckwheat hulls, beetroot and flax powder). The dough was based on rye
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8880747c6da4364b14bb7339c4bf938
Publikováno v:
Sensors, Vol 22, Iss 8, p 2888 (2022)
To identify the unknown values of the parameters of Burger’s constitutive law, commonly used for the evaluation of the creep behavior of the soft soils, this paper demonstrates a procedure relying on the data obtained from multiple sensors, where e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3e567ecbce149399ac25b1afbc8944a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 38, Iss 2, Pp 32-42 (2014)
The effect of tumbling time (1-9 h), injection rate (20, 30, 40, and 50 %) and k-carrageenan addition (0, 0.25, and 0.5 %) on the rheological characteristics of pork Biceps femoris muscle were assessed. The results of the creep-recovery tests were an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61bb4369fe3540a5ae0a1c6b5fb5c15e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leonel Paredes-Madrid, Arnaldo Matute, Jorge O. Bareño, Carlos A. Parra Vargas, Elkin I. Gutierrez Velásquez
Publikováno v:
Materials, Vol 10, Iss 11, p 1334 (2017)
Force Sensing Resistors (FSRs) are manufactured by sandwiching a Conductive Polymer Composite (CPC) between metal electrodes. The piezoresistive property of FSRs has been exploited to perform stress and strain measurements, but the rheological proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff82017b02df424e82b2ba39a6df1174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.