Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Burdon, Jeremy N."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burdon, Jeremy N.
Weakening of fruit and petal abscission zones in Rubus idaeus L. cv. Glen Clova was accompanied by increased rates of ethylene production. Both processes were accelerated by a supply of exogenous ethylene. In the ripe fruit natural ethylene levels we
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.379512
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
New Zealand Journal of Crop & Horticultural Science; Jun-Sep2022, Vol. 50 Issue 2/3, p223-241, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richardson Annette C, Boldingh Helen L, McAtee Peter A, Gunaseelan Kularajathevan, Luo Zhiwei, Atkinson Ross G, David Karine M, Burdon Jeremy N, Schaffer Robert J
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 11, Iss 1, p 182 (2011)
Abstract Background With the advent of high throughput genomic tools, it is now possible to undertake detailed molecular studies of individual species outside traditional model organisms. Combined with a good understanding of physiological processes,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04423f0ca0bf46f085aa10f6c7c154cf
Autor:
Wang, Ruiling, Nardozza, Simona, Nieuwenhuizen, Niels J., Wang, Tianchi, Wang, Mindy Y., Boldingh, Helen L., David, Karine M., Atkinson, Ross G., Burdon, Jeremy N., Allan, Andrew C., Varkonyi-Gasic, Erika, Schaffer, Robert J.
Publikováno v:
New Zealand Journal of Crop and Horticultural Science; October 2021, Vol. 49 Issue: 4 p277-293, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Feb2001, Vol. 81 Issue 3, p311-318, 8p