Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Burdge, G. C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
West, A. L., Miles, E. A., Lillycrop, K. A., Han, L., Napier, J. A., Clader, P. C., Burdge, G. C.
EPA and DHA are required for normal cell function and can also induce health benefits. Oily fish are the main source of EPA and DHA for human consumption. However, food choices and concerns about the sustainability of marine fish stocks limit the eff
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4225::e43f54663a1285c965305cc639303b9b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lillycrop, K. A.1 kal@soton.ac.uk, Burdge, G. C.2
Publikováno v:
International Journal of Obesity. Jan2011, Vol. 35 Issue 1, p72-83. 12p.
Autor:
Burdge, G. C.1 g.c.burdge@soton.ac.uk, Jones, A. E.1, Frye, S. M.1, Goodson, L.1, Wootton, S. A.1
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Dec2003, Vol. 57 Issue 12, p1536-1544. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.