Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Bunea Claudiu-Ioan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fiera, Cristina, Ulrich, Werner, Popescu, Daniela, Buchholz, Jacob, Querner, Pascal, Bunea, Claudiu-Ioan, Strauss, Peter, Bauer, Thomas, Kratschmer, Sophie, Winter, Silvia, Zaller, Johann G. *
Publikováno v:
In Agriculture, Ecosystems and Environment 15 September 2020 300
Autor:
BANIȚĂ, Sabin Ioan, BABEȘ, Anca Cristina, BORA, Florin-Dumitru, DUȘA, Dorin Ștefan, CĂLUGĂR, Anamaria, BUNEA, Andrea, BUNEA, Claudiu Ioan
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Horticulture; May2024, Vol. 81 Issue 1, p149-153, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultura, Vol 109, Iss 1-2, Pp 14-28 (2019)
Phenolic compounds, extractable from grape skins and seeds, have a notable influence on the sensorial properties of red wines, especially their chromatic characteristics, bitterness and astringency. The phenolic compounds, together with the aroma pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d075ddf3a5649aab59f4d00a3c89ecc
Autor:
Melnic Vasile, Andrea Bunea, Chira Romeo Ioan, Bunea Claudiu Ioan, Sonia Socaci, Mitre Viorel
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 24, p 7636 (2021)
Apple is an important dietary source of carotenoids and phenolic compounds, and its regular consumption is associated with several health benefits. The aim of this study was to evaluate the phytochemical composition of fresh peels of four red-skinned
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43608b9dceac4911bf0d4ffce42ef4d2