Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Bunea C"'
Autor:
Biddoccu, M., Guzmán, G., Capello, G., Thielke, T., Strauss, P., Winter, S., Zaller, J.G., Nicolai, A., Cluzeau, D., Popescu, D., Bunea, C., Hoble, A., Cavallo, E., Gómez, J.A.
Publikováno v:
In International Soil and Water Conservation Research December 2020 8(4):337-353
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Reliability Engineering and System Safety 2005 90(2):123-130
Autor:
Popescu, D., Comsa, M., Hoble, A., Bunea, C. I., Gaman, T., Tamas, A. S., Guernion, M., Kratschmer, S., Zaller, J. G., Silvia Winter
Publikováno v:
Journal of Environmental Protection and Ecology
Journal of Environmental Protection and Ecology, 2019, 20 (4), pp.1870-1879
Scopus-Elsevier
Journal of Environmental Protection and Ecology, Balkan Environmental Association, 2019, 20 (4), pp.1870-1879
Web of Science
Journal of Environmental Protection and Ecology, 2019, 20 (4), pp.1870-1879
Scopus-Elsevier
Journal of Environmental Protection and Ecology, Balkan Environmental Association, 2019, 20 (4), pp.1870-1879
Web of Science
International audience; In the last decades intensification and mechanisation of vineyard management caused a separation of production and conservation areas in the vineyards. However, there is limited field evaluation of its impact on commercial vin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0dac6bfceaeac37bd7b061841e2facee
https://univ-rennes.hal.science/hal-02530840
https://univ-rennes.hal.science/hal-02530840
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultura, Vol 109, Iss 1-2, Pp 14-28 (2019)
Phenolic compounds, extractable from grape skins and seeds, have a notable influence on the sensorial properties of red wines, especially their chromatic characteristics, bitterness and astringency. The phenolic compounds, together with the aroma pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d075ddf3a5649aab59f4d00a3c89ecc
Autor:
Bunea, C., Mazzuchi, T.A.
Publikováno v:
2005 Proceedings of the Annual Reliability & Maintainability Symposium; 2005, p152-157, 6p