Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Bunčić, Sava"'
Autor:
Buncic, Sava
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2015 5:26-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vićentijević, Mihajlo, Vuković, Dubravka, Vuković, Vujadin, Mitrović, Branislava, Živanov, Dragan, Bunčić, Sava, Pavlović, Nikola
Publikováno v:
Romanian Biotechnological Letters
The presence of natural radionuclides in the chain of pig meat production, especially in food and feed additives (premixes), as the most important mutagenic factor, could significantly affect the variability of Salmonella isolates in the pork chain.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9677::bb1c3eb6a43d209779aa3b9c7f64fe41
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1628
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1628
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antunović, Boris, Kozić, Ivan, Njari, Bela, Kralik, Gordana, Kozačinski, Lidija, Ostović, Mario, Pavičić, Željko, Baban, Mirjana, Bunčić, Sava
Identificiranje i rangiranje glavnih rizika za zdravlje ljudi koji bi trebali biti obuhvaćeni inspekcijom mesa svinja pretpostavka su za pravilno funkcioniranje sustava kontrole hrane od "polja do stola". Dosadašnji sustav u Hrvatskoj, kao i u EU,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::bc67fef569cc9f2ecdfe720ec3016079
https://www.bib.irb.hr/632708
https://www.bib.irb.hr/632708
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teodorović, Vlado, Bunčić, Sava
Publikováno v:
Fleischwirtschaft
Three types of fermented sausages were produced using the same sausage batter but with pH adjusted to 3 different levels: (A) natural pH of sausage batter was nor altered, (B) pH was artificially decreased by adding GDL and (C) pH was artificially in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9677::ad9bfd7ec0f4ef6c2d301f36694d01be
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/112
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/112