Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Bult J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Jonge, A. V., Bult, J. A. A., Karssing, D. F. E., Nijland, M., Chamuleau, M. E. D., Brink, M.
Publikováno v:
Blood Cancer Journal; 1/4/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Econometrics, 1993 Oct 01. 8(4), 397-411.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2285003
Publikováno v:
Hematological Oncology; Jun2023 Supplement 1, Vol. 41, p298-299, 2p
Publikováno v:
COST 96: Interactions of food matrix with small ligands influencing flavour and texture, Volume 6 : COST Action 96 on 'Interactions of food matrix with ligands influencing flavour and texture', EUR 19238, Oslo, 1999. Luxembourg: European Communities
COST 96: Interactions of food matrix with small ligands influencing flavour and texture, Volume 6 : COST Action 96 on 'Interactions of food matrix with ligands influencing flavour and texture', EUR 19238, Oslo, 1999
University of Copenhagen
COST 96: Interactions of food matrix with small ligands influencing flavour and texture, Volume 6 : COST Action 96 on 'Interactions of food matrix with ligands influencing flavour and texture', EUR 19238, Oslo, 1999
University of Copenhagen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::38fafc65344303454e786f1b228e02de
https://research.wur.nl/en/publications/odorant-mixture-interactions-in-a-model-of-meat-warmed-over-flavo
https://research.wur.nl/en/publications/odorant-mixture-interactions-in-a-model-of-meat-warmed-over-flavo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.