Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Bulsiewicz, W. J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bulsiewicz, W. J.1, Dellon, E. S.1, Rogers, A. J.1, Pasricha, S.1, Madanick, R. D.1, Grimm, I. S.1, Shaheen, N. J.1
Publikováno v:
Diseases of the Esophagus. Jul2014, Vol. 27 Issue 5, p409-417. 9p.
Autor:
Suresh, Anjana1 (AUTHOR), Shobna1 (AUTHOR), Salaria, Mani1 (AUTHOR) manusalaria1617@gmail.com, Morya, Sonia2 (AUTHOR) sonia.morya8911@gmail.com, Khalid, Waseem3,4 (AUTHOR), Afzal, Farukh Adeem5 (AUTHOR), Khan, Ammar Ahmad4 (AUTHOR), Safdar, Saira6 (AUTHOR), Khalid, Muhammad Zubair6 (AUTHOR), Mukonzo Kasongo, Emery Lenge7 (AUTHOR) kasongolenge@gmail.com
Publikováno v:
Food & Agricultural Immunology. Dec2024, Vol. 35 Issue 1, p1-30. 30p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Shurong1, Xian, Yiwen1, He, Gang1,2, Chen, Luyuan2, Chen, Zhihui2, Hong, Yonglong2, Zhang, Chong1 zhangc9@sustech.edu.cn, Wu, Decheng1 wudc@sustech.edu.cn
Publikováno v:
Chinese Journal of Chemistry. Dec2023, Vol. 41 Issue 23, p3339-3348. 10p.
Publikováno v:
Antioxidants; Dec2024, Vol. 13 Issue 12, p1508, 37p
Autor:
Farías, Camila, Cisternas, Camila, Caicedo, Angie, Mercado, Lorena, Valenzuela, Rodrigo, Calderón, Héctor, Espinosa, Alejandra, Videla, L. A., Muñoz, Loreto A.
Publikováno v:
NPJ Science of Food; 11/8/2024, Vol. 8 Issue 1, p1-15, 15p