Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Buffone, R."'
Autor:
Bolognese, Antonio, Izzo, Luciano, Caputo, M., Meloni, Paolo, DI CELLO, P., Izzo, P., Buffone, R., D' ANGELI, I., Bisogno, F., Pietrasanta, Dario
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::f94e404c585ee7db8b7542385b2ecf57
http://hdl.handle.net/11573/174063
http://hdl.handle.net/11573/174063
Publikováno v:
Agrochimica (Pisa) 35 (1991): 275–279.
info:cnr-pdr/source/autori:Tomati U., Galli E., Di Lena G., Buffone R./titolo:Induction of laccase in Pleurotus ostreatus mycelium grown in olive oil waste water./doi:/rivista:Agrochimica (Pisa)/anno:1991/pagina_da:275/pagina_a:279/intervallo_pagine:275–279/volume:35
info:cnr-pdr/source/autori:Tomati U., Galli E., Di Lena G., Buffone R./titolo:Induction of laccase in Pleurotus ostreatus mycelium grown in olive oil waste water./doi:/rivista:Agrochimica (Pisa)/anno:1991/pagina_da:275/pagina_a:279/intervallo_pagine:275–279/volume:35
The induction of laccase (E.C. 1.10.3.2), the behaviour of phenols and the mycelium growth were followed in the olive oil waste waters inoculated with Pleurotus ostreatus. Laccase induction depended on the amounts of phenols present in the cultural m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::d50c7c0a205aba3632fe69e538e54af9
http://www.cnr.it/prodotto/i/239210
http://www.cnr.it/prodotto/i/239210
Publikováno v:
ISA Ingegneria sanitaria ambientale (1991): 24–28.
info:cnr-pdr/source/autori:Tomati U.; Galli E.: Buffone R.: Rossi E.*/titolo:Parametri analitici delle acque di vegetazione di frantoio oleario depurate mediante trattamento chimico-fisico./doi:/rivista:ISA Ingegneria sanitaria ambientale/anno:1991/pagina_da:24/pagina_a:28/intervallo_pagine:24–28/volume
info:cnr-pdr/source/autori:Tomati U.; Galli E.: Buffone R.: Rossi E.*/titolo:Parametri analitici delle acque di vegetazione di frantoio oleario depurate mediante trattamento chimico-fisico./doi:/rivista:ISA Ingegneria sanitaria ambientale/anno:1991/pagina_da:24/pagina_a:28/intervallo_pagine:24–28/volume
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::7e803041153cee90c45add96bf49b0b4
https://publications.cnr.it/doc/260014
https://publications.cnr.it/doc/260014
Publikováno v:
Agrochimica (Pisa) 34 (1990): 223–228.
info:cnr-pdr/source/autori:Tomati U., Di Lena G., Galli E., Grappelli A.,Buffone R/titolo:Indolacetic acid production from olive oil waste water by Arthrobacter spp./doi:/rivista:Agrochimica (Pisa)/anno:1990/pagina_da:223/pagina_a:228/intervallo_pagine:223–228/volume:34
info:cnr-pdr/source/autori:Tomati U., Di Lena G., Galli E., Grappelli A.,Buffone R/titolo:Indolacetic acid production from olive oil waste water by Arthrobacter spp./doi:/rivista:Agrochimica (Pisa)/anno:1990/pagina_da:223/pagina_a:228/intervallo_pagine:223–228/volume:34
Olive oil waste water has been assayed as a start material to produce microbial auxins. Four strains of Arthrobacter (A. globiformis NCIB8602, A. viscosus NBIC9728, A. fluorescens DSM3680, A.giacomelloi DSM3681) have been texted. Among these, only A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::0a79fed65207117407ae7dab68748fb0
http://www.cnr.it/prodotto/i/239270
http://www.cnr.it/prodotto/i/239270
Publikováno v:
Agrochimica (Pisa) 32 (1988): 451–456.
info:cnr-pdr/source/autori:Galli E.; Tomati U.; Grappelli A.; Buffone R./titolo:Recycle of olive oil waste waters for Pleurotus mycelium production in submerged culture./doi:/rivista:Agrochimica (Pisa)/anno:1988/pagina_da:451/pagina_a:456/intervallo_pagine:451–456/volume:32
info:cnr-pdr/source/autori:Galli E.; Tomati U.; Grappelli A.; Buffone R./titolo:Recycle of olive oil waste waters for Pleurotus mycelium production in submerged culture./doi:/rivista:Agrochimica (Pisa)/anno:1988/pagina_da:451/pagina_a:456/intervallo_pagine:451–456/volume:32
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::eaa87017f1eaef4f457bd0da29f801a5
http://www.cnr.it/prodotto/i/263186
http://www.cnr.it/prodotto/i/263186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.