Zobrazeno 1 - 10
of 284
pro vyhledávání: '"Buerstmayr H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Garcia-Abadillo, J., Morales, L., Buerstmayr, H., Michel, S., Lillemo, M., Holzapfel, J., Hartl, L., Akdemir, D., Carvalho, H. F., Isidro-Sánchez, J.
14 Pág.
Fusarium head blight (FHB) is a fungal disease of wheat (Triticum aestivum.L) that causes yield losses and produces mycotoxins which could easily exceed the limits of the EU regulations. Resistance to FHB has a complex genetic architect
Fusarium head blight (FHB) is a fungal disease of wheat (Triticum aestivum.L) that causes yield losses and produces mycotoxins which could easily exceed the limits of the EU regulations. Resistance to FHB has a complex genetic architect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1a59728d0ded40635703803a614931eb
http://hdl.handle.net/10261/310936
http://hdl.handle.net/10261/310936
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lemmens, M., Krska, R., Buerstmayr, H., Josephs, R., Schuhmacher, R., Grausgruber, H., Ruckenbauer, P.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2003 Jan 01. 31(3/4), 407-414.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786985
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1997 Jan 01. 25(3), 731-732.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786860
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1997 Jan 01. 25(3), 743-744.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786865
Autor:
LEMMENS, M., JOSEPHS, R., SCHUHMACHER, R., GRAUSGRUBER, H., BUERSTMAYR, H., RUCKENBAUER, P., NEUHOLD, G., FIDESSER, M., KRSKA, R.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1997 Jan 01. 25(3), 459-465.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23785407
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1996 Jan 01. 24(2), 195-202.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23785230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.