Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"Budryn, G."'
Autor:
Belica-Pacha, S., Miłowska, K., Ionov, M., Bryszewska, M., Buczkowski, A., Budryn, G., Oracz, J., Zaczyńska, D., Wróblewska, A., Urbaniak, P., Pałecz, B.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 September 2020 314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
EFFECT OF GREEN AND ROASTED COFFEE ANTIOXIDANTS ON QUALITY AND SHELF LIFE OF COOKIES AND CHOCOLATES.
Autor:
BUDRYN, G.1, NEBESNY, E.1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2013, Vol. 37 Issue 5, p835-845. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.