Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Budiadnyani I Gusti Ayu"'
Autor:
Budiadnyani I Gusti Ayu, Samanta Pinky Natalia, Dewi Resti Nurmala, Wiradiharja Peter Rama Novemberain
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 98, p 03002 (2024)
The presence of histamine is one of the food safety issues in the canned fish manufacturing industry. Histamine usually appears in canned fish products due the raw material employed is pelagic fish such as lemuru which is rich in histidine amino acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07ac76bc93274f95b6437df294386ce5
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 92, p 02003 (2024)
Utilization of tuna (Thunnus sp.) and lemuru (Sardinella lemuru) in the fishing industry has not been developed optimally and still produces by-products. Fish gills are one of the by-products of fisheries that contain protein, fat, water, ash, and ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a6361fcdd5c4f96a921a57d02621296
Autor:
Budiadnyani, I. Gusti Ayu1 igustiayu678@gmail.com, Dewi, Resti Nurmala1, Anastasia Panjaitan, Fenny Crista1, Sayuti, Mohammad2
Publikováno v:
Trends in Sciences. May2024, Vol. 21 Issue 5, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.