Zobrazeno 1 - 10
of 504
pro vyhledávání: '"Buckwheat sprout"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 13, Pp 63-70 (2023)
To improve the stability and bioavailability of tartary buckwheat sprout flavanoids, microcapsules containing tartary buckwheat sprout flavanoids (TBSF) were prepared according to spray drying process using carrageenan+modified starch, gum arabic (GA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8a6840965cd42b59c42498a59e3b74f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Korean Society of Food Culture. 2015, Vol. 30 Issue 1, p77-85. 9p.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2015 Dec 01. 43(4), 661-671.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689520
Autor:
Lee Dong-Gi, Jang Ik Soon, Yang Kyeong Eun, Yoon So-Jung, Baek Sujeong, Lee Joo Yong, Suzuki Tatsuro, Chung Keun-Yook, Woo Sun-Hee, Choi Jong-Soon
Publikováno v:
Acta Pharmaceutica, Vol 66, Iss 2, Pp 297-302 (2016)
This study investigates the anti-diabetic effects of rutin from tartary buckwheat sprout in type 2 diabetes mouse model. The rutin content in tartary buckwheat sprout (TBS) is five times higher than that found in common buckwheat sprout (CBS) as evid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f812051e1b8c4545a0851c5e58f4d72a
Publikováno v:
In Nutrition January 2016 32(1):129-137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiao Han, Gen Ma, Xiao-qin Fu, Xin Zou, Jie-yu Zhang, Jie Wen, Yu Fan, Yan Wan, Liang-zhen Jiang, Chao Song, Da-bing Xiang
Publikováno v:
Emirates Journal of Food and Agriculture, Vol 36, Iss , Pp 1-13 (2024)
The study examined the functional properties of lactic yeast-fermented Tartary buckwheat sprout with passion and pineapple juice (Tatary buckwheat sprout juice). Pineapple and passion fruit were included during fermentation to improve the sensory and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cc9654b910b49209f2a3048c11e4ec5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.