Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Buccheri, Marina"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marinoni, Laura1 (AUTHOR) laura.marinoni@crea.gov.it, Buccheri, Marina1 (AUTHOR) giulia.bianchi@crea.gov.it, Bianchi, Giulia1 (AUTHOR) tiziana.cattaneo@crea.gov.it, Cattaneo, Tiziana M. P.1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Apr2022, Vol. 27 Issue 7, p2252-2252. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brambilla, Massimo, Romano, Elio, Buccheri, Marina, Cutini, Maurizio, Toscano, Pietro, Cacini, Sonia, Massa, Daniele, Ferri, Serena, Monarca, Danilo, Fedrizzi, Marco, Burchi, Gianluca, Bisaglia, Carlo
Publikováno v:
Precision Agriculture; Jun2021, Vol. 22 Issue 3, p734-753, 20p
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 32, Iss 3 (2018)
Raspberry (Rubus idaeus L.) fruits are characterised by a high content of nutraceuticals, such as vitamin C, polyphenols and anthocyanins, which are considered antioxidant compounds. The ready-to-eat raspberry product could increase the market opport
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.