Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Bubeníček Josef"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"Bubeníček Josef"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Pražský obecní králík :jak se smaží, peče, dusí, marinuje, zadělává, na černo i na pivu připravuje : drobečky (civet), fricassée z králičího masa, králík v huspenině, párky a polévka z králičího masa, králík po uhersku, po portugalsku, v huspenině : salát z králíků atd.
Autor:
Bubeníček Josef
Externí odkaz:
https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:85c34fe3-142a-4a54-bf5b-94596bc94a2a
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Chytání ryb na udici :návod pro každého, kdo ryby loví anebo loviti zamýšlí, spolu s pokyny o rybaření v jednotlivých měsících po celý rok : stručné popisy ryb u nás žijících, lovení raků, žab a perlorodek
Autor:
Bubeníček Josef
Externí odkaz:
http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:a90084d0-ed0e-11ea-804d-005056827e51
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Úprava ryb v kuchyni :jich zabíjení, vaření, dusení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni, v huspenině, v rosolu, na modro, na smetaně a pod. : rybí kotlety, krokety, karbanátky, pirohy, paštiky, risolky, roulady, saláty, polévky, párky, výtažky, fricassée, knedlíčky, puddingy, ragouts, filets atd.
Autor:
Bubeníček Josef
Externí odkaz:
https://kramerius.uzei.cz/search/i.jsp?pid=uuid:7a91b086-24d4-4800-b083-5fdde0ba32c4
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Knihy
Zdroj
3
Digitalni knihovny ČR
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......