Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Buaud Benjamin"'
Autor:
Buaud Benjamin
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 27, p 22 (2020)
The development and optimal functioning of our immune system is directly influenced by our diet. Any deficiency or excess of certain nutrients can affect the number and activity of immune cells. Among the nutrients identified, dietary fatty acids are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d71133e25da844e8afa1292fe394a506
Autor:
Vaysse Carole, Simon Noémie, Tressou Jessica, Pasteau Stéphane, Buaud Benjamin, Guesnet Philippe, Couedelo Leslie, Billeaud Claude
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 25, Iss 3, p D304 (2018)
Les données de consommation en acides gras polyinsaturés (AGPI) de la femme allaitante sont rares bien qu’essentielles pour évaluer le niveau d’apport en acides gras du nourrisson et éventuellement orienter la mère vers une alimentation adap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5861c7f239ab46f69384559b3d985dcf
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 14, Iss 3-4, Pp 172-176 (2007)
A lot of studies performed in rodents revealed that n-3 polyunsaturated fatty acid (PUFA) deficient diets could induce deficits of learning capacities but the mechanisms involved are not well known. Retinoic acid (RA) and its nuclear receptors (RAR a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d0ebc2b112b4f48aae82abdb115657a
Autor:
Vaysse, Carole, Simon, Noémie, Tressou, Jessica, Pasteau, Stéphane, Buaud, Benjamin, Guesnet, Philippe, Couedelo, Leslie, Billeaud, Claude
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Diététique March 2019 54(1):35-43
Publikováno v:
IAA Industries Agro-Alimentaires. mai/jui2021, Vol. 73 Issue 5/6, p45-48. 4p.
Autor:
Merle, Bénédicte M. J.1 Benedicte.merle@isped.fr, Buaud, Benjamin2, Korobelnik, Jean‐François1,3, Bron, Alain4, Delyfer, Marie‐Noëlle1,3, Rougier, Marie‐Bénédicte3, Savel, Hélène5, Vaysse, Carole2, Creuzot‐Garcher, Catherine4, Delcourt, Cécile1
Publikováno v:
Acta Ophthalmologica (1755375X). Dec2017, Vol. 95 Issue 8, pe763-e769. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Couëdelo, Leslie, Buaud, Benjamin, Abrous, Hélène, Chamekh-Coelho, Ikram, Majou, Didier, Boué-Vaysse, Carole
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 5/14/2022, Vol. 127 Issue 9, p1320-1333, 14p
Autor:
Vaysse, Carole, Simon, Noemie, Tressou, Jessica, Pasteau, Stéphane, Buaud, Benjamin, Guesnet, Philippe, Couedelo, Leslie, Billeaud, Claude
Publikováno v:
Cahiers de Nutrition et de Diététique
Cahiers de Nutrition et de Diététique, Elsevier Masson, 2019, 54 (1), pp.35-43. ⟨10.1016/j.cnd.2018.11.004⟩
Cahiers de Nutrition et de Diététique, Elsevier Masson, 2019, 54 (1), pp.35-43. ⟨10.1016/j.cnd.2018.11.004⟩
Polyunsaturated fatty acid (PUFA) composition data of the breast milk are rare but essential for assessing the adequate intake of fatty acids in the newborn and possibly directing the mother to a suitable diet or even supplementation with essential f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::610b372448a0563b04d29c2b6dbbc864
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02349928
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02349928