Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Bu, Jiang"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
James Y.W. Lau, Rui Li, Chen-huan Tan, Xiu-jing Sun, Hao-jun Song, Lan Li, Feng Ji, Bu-jiang Wang, Dong-tao Shi, Wai K. Leung, Imogen Hartley, Alan Moss, Karina Y.Y. Yu, Bing Y. Suen, Peng Li, Francis K.L. Chan
Publikováno v:
Annals of Internal Medicine. 176:455-462
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Oct2015, Vol. 122 Issue 1, p329-338. 10p.
Publikováno v:
Applied Mechanics and Materials. 577:884-887
The design of broadband access network is a key link in the construction of intelligent community. DSL, FTTx, WLAN and WiMax are the most common kinds of broadband access technologies. In this article, we provide the basis for solving the broadband a
Autor:
Bu, Jiang, Zheng, Bin
Publikováno v:
ACM International Conference Proceeding Series; 11/25/2019, p13-17, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering. 9:99-106
Explosion puffing drying was investigated as potential means for drying winter jujube. The sample was dried by hot air to dehydrate some amount of internal free water prior to explosion puffing drying to final moisture of less than 7% (wet bases). Ph
Publikováno v:
Advanced Materials Research. :1165-1168
In order to investigate effects of different ending fermentation technologies on microbial-stability and quality of low alcohol sweet white wine, with Italy Reasling grapes as raw materials, four ending fermentation technologies: single SO2 treatment
Publikováno v:
Advanced Materials Research. :2505-2509
Drying characteristics of crispy winter jujube dried by explosion puffing drying at different vacuum drying temperature were investigated. Selection of the best model was examined by comparing the determination of coefficient (R2), root means square