Zobrazeno 1 - 10
of 583
pro vyhledávání: '"Bryngelsson S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moshtaghian H; Department of Agriculture and Food, Research Institutes of Sweden (RISE), Gothenburg, Sweden., Hallström E; Department of Agriculture and Food, Research Institutes of Sweden (RISE), Lund, Sweden., Bianchi M; Department of Agriculture and Food, Research Institutes of Sweden (RISE), Gothenburg, Sweden., Bryngelsson S; Department of Agriculture and Food, Research Institutes of Sweden (RISE), Lund, Sweden.
Publikováno v:
Current research in food science [Curr Res Food Sci] 2024 Mar 13; Vol. 8, pp. 100712. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 13 (Print Publication: 2024).
Autor:
Bryngelsson S; Department of Agriculture and Food, RISE Research Institutes of Sweden, Lund, Sweden., Moshtaghian H; Department of Agriculture and Food, RISE Research Institutes of Sweden, Gothenburg, Sweden., Bianchi M; Department of Agriculture and Food, RISE Research Institutes of Sweden, Gothenburg, Sweden., Hallström E; Department of Agriculture and Food, RISE Research Institutes of Sweden, Lund, Sweden.
Publikováno v:
International journal of food sciences and nutrition [Int J Food Sci Nutr] 2022 Nov; Vol. 73 (7), pp. 889-901. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 06.
Autor:
Lou, Katty Jia Qi1 (AUTHOR), Rajaram, Nadia Nantheni2 (AUTHOR), Say, Yee-How1 (AUTHOR) yeehows@sunway.edu.my
Publikováno v:
PLoS ONE. 12/12/2024, Vol. 19 Issue 12, p1-16. 16p.
Autor:
Pagulayan, Jin Mark D. G.1, Tolentino, Mark Paulo S.1, Anapi, Gerieka R.1, Basinang, Airisse Rae P.1, Villarino, Casiana Blanca J.1 bjvillarino@up.edu.ph
Publikováno v:
Philippine Journal of Science. Aug2024, Vol. 153 Issue 4, p1355-1364. 10p.
Autor:
Normén, L., Bryngelsson, S., Johnsson, M., Evheden, P., Ellegård, L., Brants, H., Andersson, H., Dutta, P.
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis, 6, 15, 693-704
The aim of this report was to quantify five specific dietary phytosterols and phytostanols (campesterol, β-sitosterol, stigmasterol, β-sitostanol, and campestanol) in cereal foods and to study the effect of boiling on sterol content. A capillary co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9fa99f549a37257a164ef11cfd07d533
http://resolver.tudelft.nl/uuid:29ea2950-7909-4684-b49d-aad89bfb5bbd
http://resolver.tudelft.nl/uuid:29ea2950-7909-4684-b49d-aad89bfb5bbd
Autor:
Halabi, Nibal1 (AUTHOR) nibal.halabi@warwick.ac.uk, Hristova, Velina2,3 (AUTHOR) velina.hristova@iphs.bas.bg, Vlaev, Ivo1 (AUTHOR) velina.hristova@iphs.bas.bg
Publikováno v:
Behavioral Sciences (2076-328X). Jul2024, Vol. 14 Issue 7, p569. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.