Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Bryksa, B.C."'
Autor:
Cheung, L.K.Y., Sanders, A.D., Houfani, A.A., Grahame, D.A.S., Bryksa, B.C., Dee, D.R., Yada, R.Y.
Publikováno v:
In Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality Edition: Second Edition. 2024:17-57
Autor:
Sanders, A.D., Cheung, L.K.Y., Houfani, A.A., Grahame, D.A.S., Bryksa, B.C., Dee, D.R., Yada, R.Y.
Publikováno v:
In Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality Edition: Second Edition. 2024:1-15
Autor:
Aguilar, C.N., Agyei, D., Akanbi, T.O., Bock, J.E., Boone-Villa, D., Bryksa, B.C., Cheung, L.K.Y., Dee, D.R., Fleming, A., Gao, F., Grahame, D.A.S., He, L., Houfani, A.A., Li, J., Lim, L.-T., Lu, X., Martínez-Hernandez, J.L., Matheu, A.I., Mazorra-Manzano, M.A., Mora, L., Nardin, C., Prado-Barragán, L.A., Ramírez-Suárez, J.C., Reig, M., Reyes-De-Corcuera, J.I., Rodríguez, R., Sanders, A.D., Shanbhag, B.K., Simpson, B.K., Tanaka, T., Toldrá, F., Ventura-Sobrevilla, J., Villalonga, R., Yada, R.Y., Zhang, Y.
Publikováno v:
In Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality Edition: Second Edition. 2024:ix-x
Publikováno v:
In Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality 2015:1-9
Publikováno v:
In Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality 2015:11-55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ackaah-Gyasi, N.A., Aguilar, C.N., Agyei, D., Bock, J.E., Boone-Villa, D., Bryksa, B.C., Gao, F., Grahame, D.A.S., He, L., Lim, L.-T., Lu, X., Martinez-Hernandez, J.L., Patel, P., Reig, M., Rodriguez, R., Shanbhag, B.K., Simpson, B.K., Tanaka, T., Toldrá, F., Ventura-Sobrevilla, J., Yada, R.Y., Zhang, Y.
Publikováno v:
In Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality 2015:ix-x
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.