Zobrazeno 1 - 10
of 591
pro vyhledávání: '"Bryce, J. H."'
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Jun2005, Vol. 28 Issue 3, p308-312. 5p.
Autor:
Bryce, J. H.1, Goodfellow, V.1, Agu, R. C.2 Reginald.Agu@swri.co.uk, Brosnan, J. M.2, Bringhurst, T. A.2, Jack, F. R.2
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2010, Vol. 116 Issue 2, p125-133. 9p. 11 Charts, 4 Graphs.
Autor:
BRYCE, J. H., ap REES, T.
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 1985 Oct 01. 36(171), 1559-1565.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23691426
Autor:
Bryce, J. H.
Publikováno v:
The Year's Work in Modern Language Studies, 1983 Jan 01. 45, 477-510.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20867999
Autor:
Bryce, J. H.
Publikováno v:
The Year's Work in Modern Language Studies, 1984 Jan 01. 46, 475-512.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20868073
Autor:
Bryce, J. H.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1904 Nov . 2(2290), 1379-1379.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20282793
Autor:
Chiba, Y., Bryce, J. H., Goodfellow, V., MacKinlay, J., Agu, R. C., Brosnan, J. M., Bringhurst, T. A., Harrison, B.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20240101, Issue: Preprints
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.