Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"Brusetti, Lorenzo"'
Autor:
Clagnan, Elisa, Petrini, Serena, Pioli, Silvia, Piergiacomo, Federica, Chowdhury, Atif Aziz, Brusetti, Lorenzo, Foladori, Paola
Publikováno v:
In Bioresource Technology June 2024 401
Autor:
Marazzi, Francesca, Fornaroli, Riccardo, Clagnan, Elisa, Brusetti, Lorenzo, Ficara, Elena, Bellucci, Micol, Mezzanotte, Valeria
Publikováno v:
In Bioresource Technology May 2023 375
Autor:
He, Ping, Patuzzi, Francesco, Hochmuth, Henrike, Baratieri, Marco, Li, Liping, Borruso, Luigimaria, Kerschbaumer, Lilin, Brusetti, Lorenzo, Thevs, Niels, Felix Köbbing, Jan, Ott, Konrad
This book depicts the results of a research project in northern China, where an international and interdisciplinary team of researchers from Italy, Germany and China has applied a broad range of methodology in order to answer basic and applied resear
Externí odkaz:
http://library.oapen.org/handle/20.500.12657/31072
Autor:
Clagnan, Elisa, Brusetti, Lorenzo, Pioli, Silvia, Visigalli, Simone, Turolla, Andrea, Jia, Mingsheng, Bargna, Martina, Ficara, Elena, Bergna, Giovanni, Canziani, Roberto, Bellucci, Micol
Publikováno v:
In Heliyon November 2021 7(11)
Autor:
Bani, Alessia, Borruso, Luigimaria, Fornasier, Flavio, Pioli, Silvia, Wellstein, Camilla, Brusetti, Lorenzo
Publikováno v:
Microbial Ecology, 2018 Nov 01. 76(4), 1030-1040.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48723978
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Esposito, Alfonso, Engel, Michael, Ciccazzo, Sonia, Daprà, Luca, Penna, Daniele, Comiti, Francesco, Zerbe, Stefan, Brusetti, Lorenzo
Publikováno v:
In Research in Microbiology May 2016 167(4):325-333
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lemma, Solomon Mengistu, Esposito, Alfonso, Mason, Marco, Brusetti, Lorenzo, Cesco, Stefano, Scampicchio, Matteo
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2015 157:1-6
Publikováno v:
In Research in Microbiology January 2015 166(1):38-44