Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Brunt, Kommer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brunt, Kommer1 rotating-disc@kpnmail.nl, Sanders, Peter2, Ernste-Nota, Veronica2, van Soest, J.2
Publikováno v:
Journal of AOAC International. May/Jun2021, Vol. 104 Issue 3, p732-756. 25p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2013 140(3):562-567
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BRUNT, KOMMER1, SANDERS, PETER2, SPICHTIG, VÉRONIQUE3, ERNSTE-NOTA, VERONICA2, SAWICKA, PAULINA4, IWANOFF, KIMBERLEY5, VAN SOEST, JEROEN2, THOO LIN, PAUL KONG6, AUSTIN, SEAN3
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Jul/Aug2017, Vol. 100 Issue 4, p1170-1176. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grün, Christian H., Sanders, Peter, Van Der Burg, Monique, Schuurbiers, Eric, Van Adrichem, Linda, Van Velzen, Ewoud J.J., De Roo, Niels, Brunt, Kommer, Westphal, Yvonne, Schols, Henk A.
Publikováno v:
Food Chemistry, 172, 929-929
Food Chemistry 172 (2015)
Food Chemistry 172 (2015)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::87c3ff758e277fb1b5eab7f3b240d139
https://research.wur.nl/en/publications/corrigendum-to-strategy-to-identify-and-quantify-polysaccharide-g
https://research.wur.nl/en/publications/corrigendum-to-strategy-to-identify-and-quantify-polysaccharide-g
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.