Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Brunsø, K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Retailing and Consumer Services 2006 13(5):331-338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Purpose – The purpose of this paper is to investigate motives and barriers for eating fish among light users and heavy users, to discuss consumer evaluation of fish quality, and to explore the existence of cross-cultural fish consumer segments. Des
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______232::3eba10d2a55fd20f95bbe0979b92c23a
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=220501
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=220501
Publikováno v:
%2C+%3Cb%3E%3Ci%3Ein%3C%2Fi%3E%3C%2Fb%3E%3A+%3Ci%3EAbstracts+of+the+35th+WEFTA+meeting+19-22+September+2005%2C+Antwerp%2C+Belgium.%3C%2Fi%3E+pp.+61
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______232::2ad1306503999d50f3fb2176ec2177e8
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=101208
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=101208
Autor:
Grunert, K.G., Jensen, B.B., Sonne, A.-M., Brunsø, K., Scholderer, J., Byrne, D.V., Holm, L., Clausen, C., Friis, A., Hyldig, G., Kristensen, N.H., Lettl, C.
Publikováno v:
In Consumer-driven innovation in food and personal care products 2010:3-24
Publikováno v:
Poulsen, C S, Scholderer, J, Brunsø, K, Grunert, K G & Thøgersen, J 2004, ' On chickens and eggs and organic foods: What constitutes a consumer trend? ', Food Quality and Preference .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ad1e0f6a831b51cae46d1d70f3513472
https://vbn.aau.dk/da/publications/d98afbe0-9c2c-11db-8ed6-000ea68e967b
https://vbn.aau.dk/da/publications/d98afbe0-9c2c-11db-8ed6-000ea68e967b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.