Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Bruno Domingues"'
Autor:
Stefano Tonini, Ali Zein Alabiden Tlais, Bruno Domingues Galli, Ahmed Helal, Davide Tagliazucchi, Pasquale Filannino, Emanuele Zannini, Marco Gobbetti, Raffaella Di Cagno
Publikováno v:
Microbial Biotechnology, Vol 17, Iss 1, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract In the current trend where plant‐based foods are preferred over animal‐based foods, pulses represent an alternative source of protein but also of bioactive peptides (BPs). We investigated the pattern of protein hydrolysis during fermenta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed332b39abaa4440b70ba9d8a9303c46
Autor:
Galli, Bruno Domingues, Nikoloudaki, Olga, Granehäll, Lena, Carafa, Ilaria, Pozza, Marta, De Marchi, Massimo, Gobbetti, Marco, Di Cagno, Raffaella
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 February 2024 411
Autor:
Ramos de Carvalho, Bruno Domingues1, de França Carvalho, João Vinícius1 jvfcarvalho@usp.br
Publikováno v:
Advances in Scientific & Applied Accounting. mai-ago2024, Vol. 17 Issue 2, p112-123. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Galli, Bruno Domingues
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; 8/30/2024, Vol. 104 Issue 11, p6388-6396, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Contabilidade & Finanças
ABSTRACT This paper aims to obtain metrics for quantifying the variability of technical provisions for claims by making use of deterministic and stochastic models. In short, everything that the traditional methods do not provide (measures of variabil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45d8b413562f431a95edcaf2d62ce407
Autor:
Galli, Bruno Domingues, Baptista, Débora Parra, Cavalheiro, Flávia Giacometti, Negrão, Fernanda, Eberlin, Marcos Nogueira, Gigante, Mirna Lúcia
Publikováno v:
In Food Research International September 2019 123:393-402
Autor:
Galli, Bruno Domingues, Baptista, Débora Parra, Cavalheiro, Flávia Giacometti, Gigante, Mirna Lúcia
Publikováno v:
In LWT June 2019 107:72-78