Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Bruno, Mariela"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Castro Cabrera, Inelvis, Vives Hernández, Karel, Bruno, Mariela Anahí, Obregón, Walter David, Hernández de la Torre, Martha
Publikováno v:
Plant Cell, Tissue & Organ Culture; Aug2024, Vol. 158 Issue 2, p1-14, 14p
Autor:
Szeps, Abel, Cortinez, Florencia, Danza, Ruben, Marceillac, Jorge, Dankert, Sebastian, Bruno, Mariela, Saracco, Guillermo, Pfortner, Tomas, Impagliazzo, Ricarto, de Tomas, Martin, Bertozzi, Diego, Andreola, Monica, Comba, Marcos, Mattio, Alejandra, Iribarren, Rafael, Lanca, Carla
Publikováno v:
In Journal of AAPOS December 2022 26(6):314-314
Autor:
Bárcena, Alejandra, Bruno, Mariela, Gennaro, Ana, Rozas, Maria Fernanda, Mirífico, María V., Balatti, Pedro A., Saparrat, Mario C.N.
Publikováno v:
In Journal of Photochemistry & Photobiology, B: Biology September 2018 186:207-215
Autor:
Corrons, María Alicia, Liggieri, Constanza Silvina, Trejo, Sebastián Alejandro, Bruno, Mariela Anahí
Publikováno v:
In Food Research International March 2017 93:8-15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bertucci, Juan Ignacio, Liggieri, Constanza Silvina, Colombo, María Laura, Vairo Cavalli, Sandra Elizabeth, Bruno, Mariela Anahí
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology November 2015 64(1):157-163
Autor:
Corrons, Maria Alicia, Bertucci, Juan Ignacio, Liggieri, Constanza Silvina, López, Laura María Isabel, Bruno, Mariela Anahí
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2012 47(1):103-109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bruno, Mariela A., Lazza, Cristian M., Errasti, María E., López, Laura M.I., Caffini, Néstor O., Pardo, Marcelo F.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2010 43(4):695-701