Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Brunborg, Linn A."'
Autor:
Torkildsen, Øivind a, b, ∗, Brunborg, Linn Anne c, Milde, Anne Marita d, Mørk, Sverre J. e, f, Myhr, Kjell-Morten a, b, Bø, Lars a, b
Publikováno v:
In Clinical Nutrition 2009 28(1):83-87
Autor:
Torkildsen, Øivind a, b, ⁎, Brunborg, Linn Anne c, Thorsen, Frits d, Mørk, Sverre Jarl e, f, Stangel, Martin g, Myhr, Kjell-Morten a, b, Bø, Lars a, b
Publikováno v:
In Experimental Neurology 2009 215(1):160-166
Autor:
Brunborg, Linn A. a, ∗, Madland, Tor M. b, Lind, Ragna A. c, Arslan, Gülen a, c, Berstad, Arnold c, Frøyland, Livar a
Publikováno v:
In Clinical Nutrition 2008 27(4):614-622
Publikováno v:
In Food Chemistry 2006 96(4):524-531
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 2006 366(2):784-798
Autor:
Lind Ragna, Arslan Gülen, Valen Merete, Brun Johan G, Bjørkkjær Tormod, Brunborg Linn A, Berstad Arnold, Frøyland Livar
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 5, Iss 1, p 6 (2006)
Abstract Background A high dietary intake of n-6 compared to n-3 fatty acids (FAs) may promote the production of pro-inflammatory eicosanoids and cytokines. In two recent studies, short-term (10-day) duodenal administration of n-3 polyunsaturated fat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8de1ed77c1a741d1be3cf1e582e40070
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.