Zobrazeno 1 - 10
of 274
pro vyhledávání: '"Brummer, Robert Jan"'
Short-chain fatty acids (SCFAs), including acetate, propionate and butyrate, are organic fatty-acids that are produced when indigested carbohydrates are fermented in the colon by gut-bacteria. Butyrate is especially considered a beneficial compound i
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1909.11177
Autor:
Engelheart, Stina, Andrén, Daniela, Repsilber, Dirk, Bertéus Forslund, Heléne, Brummer, Robert Jan
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN December 2021 46:424-433
Publikováno v:
In Nutrition November-December 2021 91-92
Autor:
van Trijp, Mara PH, Wilms, Ellen, Ríos-Morales, Melany, Masclee, Ad Am, Brummer, Robert Jan, Witteman, Ben JM, Troost, Freddy J, Hooiveld, Guido Jej *
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition September 2021 114(3):843-861
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Halkjær, Sofie Ingdam, Lo, Bobby, Cold, Frederik, Højer Christensen, Alice, Holster, Savanne, König, Julia, Brummer, Robert Jan, Aroniadis, Olga C., Lahtinen, Perttu, Holvoet, Tom, Gluud, Lise Lotte, Petersen, Andreas Munk
Publikováno v:
Halkjær, S I, Lo, B, Cold, F, Højer Christensen, A, Holster, S, König, J, Brummer, R J, Aroniadis, O C, Lahtinen, P, Holvoet, T, Gluud, L L & Petersen, A M 2023, ' Fecal microbiota transplantation for the treatment of irritable bowel syndrome : A systematic review and meta-analysis ', World Journal of Gastroenterology, vol. 29, no. 20, pp. 3185-3202 . https://doi.org/10.3748/wjg.v29.i20.3185
BACKGROUND: Irritable bowel syndrome (IBS) is the most prevalent gastrointestinal disorder in developed countries and reduces patients' quality of life, hinders their ability to work, and increases health care costs. A growing number of trials have d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cea43b4b38ab53f0ddc89071f99e6a36
https://curis.ku.dk/ws/files/359318091/WJG_29_3185.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/359318091/WJG_29_3185.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Veereman-Wauters, Gigi, Staelens, Sofie, Rombaut, Roeland, Dewettinck, Koen, Deboutte, Dirk, Brummer, Robert-Jan, Boone, Marc, Le Ruyet, Pasale
Publikováno v:
In Nutrition July-August 2012 28(7-8):749-752
Autor:
Geraedts, Maartje C.P., Troost, Freddy J., Tinnemans, Rik, Söderholm, Johan D., Brummer, Robert-Jan, Saris, Wim H.M.
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2010 Jan 01. 56(4), 308-313.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48508332