Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Bruininx, Erik"'
Autor:
Lambert, William, Berrocoso, Julio Diaz, Swart, Bart, van Tol, Marije, Bruininx, Erik, Willems, Els
Publikováno v:
In Animal Feed Science and Technology March 2023 297
Autor:
Sahasrabudhe, Neha M. *, Tian, Lingmin, van den Berg, Marco, Bruggeman, Geert, Bruininx, Erik, Schols, Henk A., Faas, Marijke M., de Vos, Paul
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2016 21:104-112
Autor:
Salazar-Villanea, Sergio1,2 sergio.salazarvillanea@ucr.ac.cr, Bruininx, Erik M. A. M.2,3, Gruppen, Harry4, Hendriks, Wouter H.2, Carré, Patrick5, Quinsac, Alain6, van der Poel, Antonius F. B.2
Publikováno v:
Journal of Animal Science & Biotechnology. 10/18/2016, Vol. 7, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Table S2. Rotated factor pattern, eigenvalues and proportion variance explained of principle components in multivariate analysis of subdataset 11. Table S3. Pearson correlation coefficients for starch properties and digestion kinetics, within subda
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a30342856a06b765f902f020ea321f5
Table S1. In vitro digestion of all analysed starches. (DOCX 36Â kb)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1c186d16d8b668e9174ee0e736bf0e1e
Publikováno v:
Journal of Animal Science, 96(6), 2265-2277
Journal of Animal Science 96 (2018) 6
Journal of Animal Science 96 (2018) 6
Effects of physicochemical characteristics of feed ingredients on DE and ME and apparent total tract digestibility (ATTD) of GE, DM, and nutrients were determined in growing pigs using ingredients with different ratios between insoluble dietary fiber
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::07ad3726a620bfa10fd13e3b48ff218d
https://research.wur.nl/en/publications/effects-of-physicochemical-characteristics-of-feed-ingredients-on
https://research.wur.nl/en/publications/effects-of-physicochemical-characteristics-of-feed-ingredients-on