Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Bruez, Émilie"'
Autor:
Poitou, Xavier, Redon, Pascaline, Pons, Alexandre, Bruez, Emilie, Delière, Laurent, Marchal, Axel, Cholet, Céline, Geny-Denis, Laurence, Darriet, Philippe
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2021 360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, 2018 Dec 01. 57(3), 425-438.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26675705
Autor:
Renault, David, Déniel, Franck, Vallance, Jessica, Bruez, Emilie, Godon, Jean-Jacques, Rey, Patrice
Publikováno v:
Microbial Ecology, 2018 Jul 01. 76(1), 169-181.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48723814
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BRUEZ, Emilie, LECOMTE, Pascal, GROSMAN, Jacques, DOUBLET, Bruno, BERTSCH, Christophe, FONTAINE, Florence, UGAGLIA, Adeline, TEISSEDRE, Pierre-Louis, DA COSTA, Jean-Pierre, GUERIN-DUBRANA, Lucia, REY, Patrice
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, 2013 Aug 01. 52(2), 262-275.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42685405
Autor:
Bruez, Émilie, CHOLET, Céline, THIBON, Cécile, Redon, Pascaline, Lacampagne, Soizic, Martignon, Tommaso, Giudici, Massimo, Darriet, Philippe, Gény, Laurence
Publikováno v:
OENO One, Vol 55, Iss 1 (2021)
OENO One
OENO One, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin (Université de Bordeaux), 2021, 55 (1), pp.171-182. ⟨10.20870/oeno-one.2021.55.1.4479⟩
OENO One
OENO One, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin (Université de Bordeaux), 2021, 55 (1), pp.171-182. ⟨10.20870/oeno-one.2021.55.1.4479⟩
International audience; A study on Sauvignon blanc (SB) cultivar in France showed that curettage had an effect on the resilience of GTD grapevines. No experiments, however, have been conducted on its effects on wine quality, particularly on white Sau
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b737278c574c19183cc977d1058a88db
http://hdl.handle.net/20.500.12278/29313
http://hdl.handle.net/20.500.12278/29313
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.