Zobrazeno 1 - 10
of 393
pro vyhledávání: '"Browning enzyme"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 113 (2024)
The presence of polyphenol oxidase (PPO) impairs the quality of prepared fruits and vegetables and limits their commercialization in the market. Therefore, this study investigated effects of conventional blanching at 80-90 °C for 60-240 s on PPO ina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/749d17ef1ffb49efa544bdc58a57f973
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bahar Demircan, Yakup Sedat Velioglu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 147 (2024)
In this study, fresh-cut fruit salads composed of apples, pears, kiwis, and pineapples were stored at +4 °C for 18 days under distinct conditions: non-coated (NC), chitosan-coated (CH), and bergamot juice powder extract-enriched chitosan-coated (CHB
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b9feb79fabb47d29117bbf2eb573b6c
Autor:
Rajashri, Kulal1 (AUTHOR), Roopa, Bommanahalli Shivegowda2 (AUTHOR), Negi, Pradeep Singh3 (AUTHOR) psnegi@cftri.res.in, Rastogi, Navin Kumar1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Mar2020, Vol. 44 Issue 3, p1-11. 11p.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology February 2014 88:17-20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giroon Ijod, Nur Izzati Mohamed Nawawi, Rabiha Sulaiman, Mohammad Rashedi Ismail-Fitry, Noranizan Mohd Adzahan, Farooq Anwar, Ezzat Mohamad Azman
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101882- (2024)
Mangosteen pericarp (MP) is abundant in bioactive compounds but is often discarded as waste, leading to environmental pollution. This study compared the extraction of dried MP using maceration and high-pressure processing (HPP). HPP at 10 min (500 MP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fb7031338fe44858dc8127c2d03f3b6
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 44
The sweet, clear, aqueous part inside the immature green coconut is referred as tender coconut water (TCW). Although several processing techniques have been attempted, preserving the TCW with its wholesome natural property is yet to be achieved. In t
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 88:17-20
Effects of continuous light exposure (24 μmol m −2 s −1 ) on browning enzyme activity and total phenol (TP) content in fresh cauliflower heads were investigated during 7 d storage at 7 °C using darkness as the control. Results showed that light