Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Brown, Jonathan E"'
Autor:
Brown, Jonathan E.
The role of dietary cholesterol on both linolenic acid Δ6-desaturation and tissue fatty acid composition was assessed. Cholesterol enrichment increased Δ6-desaturation activity and this was reflected in the increased product-precursor ratio of γ-l
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.642081
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1999 Jun 01. 96(12), 6751-6756.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/47953
Autor:
Robertson, Tracey M.1 (AUTHOR) t.m.robertson@surrey.ac.uk, Brown, Jonathan E.1 (AUTHOR), Fielding, Barbara A.1 (AUTHOR), Robertson, M. Denise1 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Mar2021, Vol. 75 Issue 3, p570-572. 3p.
Autor:
Cassidy, Aedin, Brown, Jonathan E *, Hawdon, Anne *, Faughnan, Marian S *, King, Laurence J *, Millward, Joe *, Zimmer-Nechemias, Linda †, Wolfe, Brian †, Setchell, Kenneth DR †
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition January 2006 136(1):45-51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture (2015). doi:10.1002/jsfa.7315
info:cnr-pdr/source/autori:Rizzo, Valeria; Clifford, Mike N.; Brown, Jonathan E.; Siracusa, Laura; Muratore, Giuseppe/titolo:Effects of processing on the polyphenol and phenolic acid content and antioxidant capacity of semi-dried cherry tomatoes (Lycopersicon esculentum M.)/doi:10.1002%2Fjsfa.7315/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
info:cnr-pdr/source/autori:Rizzo, Valeria; Clifford, Mike N.; Brown, Jonathan E.; Siracusa, Laura; Muratore, Giuseppe/titolo:Effects of processing on the polyphenol and phenolic acid content and antioxidant capacity of semi-dried cherry tomatoes (Lycopersicon esculentum M.)/doi:10.1002%2Fjsfa.7315/rivista:Journal of the Science of Food and Agriculture/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
BACKGROUND: This study was performed to test the effects of pre-treating cherry tomatoes with a solution containing citric acid-NaCl-CaCl2 (10:10:24 g L-1), followed by one of three different drying regimes (40, 60, 80 °C) on the antioxidant capacit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::14955594b36efa10fb2a4fa739f5c57f
https://hdl.handle.net/11575/129972
https://hdl.handle.net/11575/129972
Publikováno v:
In Journal of the American College of Surgeons October 2018 227(4) Supplement 2:e172-e172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.