Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Brown, Ellen D"'
Autor:
Brown, Ellen D.
Publikováno v:
Online version.
Thesis (Ph. D.)--Massachusetts Institute of Technology, Dept. of Earth, Atmospheric and Planetary Sciences, 1984.
Supervised by W. Brechner Owens. MICROFICHE COPY AVAILABLE IN ARCHIVES AND LINDGREN. Includes bibliographical references (leaves 17
Supervised by W. Brechner Owens. MICROFICHE COPY AVAILABLE IN ARCHIVES AND LINDGREN. Includes bibliographical references (leaves 17
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1912/3145
Autor:
Brown, Ellen D
Thesis (Ph.D.)--Massachusetts Institute of Technology, Dept. of Earth, Atmospheric and Planetary Sciences, 1984.
Microfiche copy available in Archives and Science.
Bibliography: leaves 175-181.
by Ellen Dunning Brown.
Ph.D.
Microfiche copy available in Archives and Science.
Bibliography: leaves 175-181.
by Ellen Dunning Brown.
Ph.D.
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1721.1/51445
Autor:
Dixon, Anne E., Sugar, Elizabeth A., Zinreich, S. James, Slavin, Raymond G., Corren, Jonathan, Naclerio, Robert M., Ishii, Masaru, Cohen, Rubin I., Brown, Ellen D., Wise, Robert A., Irvin, Charles G.
Publikováno v:
In Chest November 2009 136(5):1324-1332
Autor:
Lavigne, Jackie A, Baer, David J, Wimbrow, Heather H, Albert, Paul S, Brown, Ellen D, Judd, Joseph T, Campbell, William S, Giffen, Carol A, Dorgan, Joanne F, Hartman, Terryl J, Barrett, J Carl, Hursting, Stephen D, Taylor, Philip R
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2005 81(2):503-507
Publikováno v:
Science, 1976 Aug 01. 193(4252), 496-498.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1742200
Consumption of Watermelon Juice Increases Plasma Concentrations of Lycopene and β-Carotene in Humans
Autor:
Edwards, Alison J., Wiley, Eugene R., Brown, Ellen D., Clevidence, Beverly A. 3, Vinyard, Bryan T. *, Collins, Julie K., Perkins-Veazie, Penelope, Baker, Robert A. **
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition April 2003 133(4):1043-1050
Autor:
Baer, David J, Judd, Joseph T, Clevidence, Beverly A, Muesing, Richard A, Campbell, William S, Brown, Ellen D, Taylor, Philip R
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition March 2002 75(3):593-599
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.