Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Brouwer, Aleid E."'
Publikováno v:
European Spatial Research and Policy. 27(1):281-295
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=888049
Autor:
Koster, Sierdjan1 sierdjan.koster@rug.nl, Brouwer, Aleid E.2 aleid.brouwer@nhlstenden.com, van Leeuwen, Eveline S.3 eveline.vanleeuwen@wur.nl
Publikováno v:
Regional Studies. Sep2020, Vol. 54 Issue 9, p1187-1199. 13p. 3 Charts, 2 Graphs, 1 Map.
Autor:
Enthoven, Margo P. M.1 (AUTHOR) m.p.m.enthoven@rug.nl, Brouwer, Aleid E.2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Annals of Regional Science. Jun2020, Vol. 64 Issue 3, p575-594. 20p.
Publikováno v:
European Spatial Research and Policy. 19(1):9-15
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=182621
Autor:
de Jong, Petra A., Brouwer, Aleid E.
Publikováno v:
European Spatial Research and Policy. 19(1):33-47
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=182623
Publikováno v:
European Spatial Research and Policy. 18(2):79-94
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=211128
Autor:
Brouwer, Aleid E.
Publikováno v:
European Spatial Research and Policy. 17(1):41-60
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=200144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research in Hospitality Management; Vol 9, No 1 (2019); 69-75
The restaurant business is highly unsustainable and the sector contributes to a large extent to environmental pollution. However, some restaurateurs have chosen a more sustainable cuisine. As food sustainability is a contested issue, we have consider