Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Bronz, Marianne"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
15
pro vyhledávání:
'"Bronz, Marianne"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Reaction products of bisphenol-A-diglycidyl ether (BADGE) and bisphenol-F-diglycidyl ether (BFDGE) with hydrochloric acid and water in canned foods with aqueous matrix. Part 2, Results from a survey of the Swiss market
Autor:
Biedermann, Maurus
,
Bronz, Marianne
,
Bürchler, Beatrice
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a038839ed8d5d5fef7dda3aa0b09884b
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Reaction products of bisphenol-A-diglycidyl ether (BADGE) and bisphenol-F-diglycidyl ether (BFDGE) with hydrochloric acid and water in canned foods with aqueous matrix. Part 1, Analytical methods
Autor:
Biedermann, Maurus
,
Bronz, Marianne
,
Bürchler, Beatrice
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::53a8c69b60ee3ab79f9692b799f858e5
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Characterization of migrates from can coatings by size exclusion chromatography : total amounts of phenolics with molecular weight below 1000 D
Autor:
Bronz, Marianne
,
Biedermann, Maurus
,
Grob, Koni
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4bf2d5de9a375094a9b4f219e1bf2f73
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Diglycidyl ethers of Bisphenol-F and Novolac in canned oily foods
Autor:
Bronz, Marianne
,
Biedermann, Maurus
,
Grob, Konrad
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::de3188d8a17767e0735cddb33a2ab1ee
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
BADGE and its accompanying compounds in canned oily foods : further results
Autor:
Biedermann, Maurus
,
Bronz, Marianne
,
Grob, Konrad
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::59c007d72d239575cd5d0cd22ef259ed
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Bisphenol-A-diglycidyl ether (BADGE) in edible-oil-containing canned foods : determination by LC-LC-fluorescence detection
Autor:
Biedermann, Maurus
,
Grob, Konrad
,
Bronz, Marianne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b640b522219e0d58b08047009cc37647
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Trans-diene and triene fatty acids in edible oils from deodorization
Autor:
Grob, Konrad
,
Grolimund, Beat
,
Bronz, Marianne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::dde2794be99527a8a9a258873dd7f908
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Resultate einer Kontrolle von Speiseölen : Fälschungen durch Zumischungen, Verunreinigungen = Results of a control of edible oils : frauds by admixtures, contaminations
Autor:
Grob, Konrad
,
Biedermann, Maurus
,
Bronz, Marianne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c3b30881a85ae20f5a9305de9783e4d9
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
'Kaltgepresste' Speiseöle - über viele Fälschungen und Täuschungen sowie eine ungeklärte Marktordnung = 'Cold pressed' oils - on many frauds and an unsettled market
Autor:
Grob, Konrad
,
Bronz, Marianne
,
Biedermann, Maurus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f457fed602dc5255771132928be2df1e
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Methoden zur Erkennung verfälschter Speiseöle = Methods for the recognition of adulterated edible oils
Autor:
Grob, Konrad
,
Biedermann, Maurus
,
Bronz, Marianne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5d5edf1a1034b34dd3dc0c1a40e4a2b9
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
Další »
[2]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
4
Časopisy
1
Akademické články
Vydavatel
10
bundesamt fur gesundheit
1
springer nature
1
wiley-blackwell
Publikováno v
1
chemkon
1
chemkon - chemie konkret
1
food additives & contaminants part a
1
zeitschrift fur lebensmittel-untersuchung und -forschung
1
zeitschrift fur lebensmitteluntersuchung und -forschung a
Zdroj
10
OpenAIRE
3
Supplemental Index
2
Complementary Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......