Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Broeders, S"'
Autor:
Damoiseaux, J, Bossuyt, X, Broeders, S, Hamann, D, de Leeuw, K, Limper, M, Schreurs, Marco, Daele, P, Vercammen, M, Bonroy, C
Publikováno v:
Laboratorium-geneeskunde, 1(3), 17-26
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::4616fe42c4f6ca6de518f31982873264
https://pure.eur.nl/en/publications/3a88bd06-4ae3-4e17-b56a-bd135edb80b2
https://pure.eur.nl/en/publications/3a88bd06-4ae3-4e17-b56a-bd135edb80b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radchuk, V., Borisjuk, L., Radchuk, R., Steinbiss, H., Rolletschek, H., Broeders, S., Wobus, U.
Publikováno v:
Plant Cell
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1874::e593b04edbdd39adf51e019f8ff9f8f9
https://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-0012-396F-111858/00-001M-0000-0012-396E-3
https://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-0012-396F-111858/00-001M-0000-0012-396E-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Broeders, S., Fraiture, M.-A., Vandermassen, E., Delvoye, M., Barbau-Piednoir, E., Lievens, A., Roosens, N.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Aug2015, Vol. 241 Issue 2, p275-287, 13p